Circuit Paris, Normandia, Sudul Angliei si Londra

0
Pret
De la€559
Pret
De la€559
Nume Complet*
Adresa de email*
Cere detalii suplimentare*
Salveaza in wish list

Adding item to wishlist requires an account

487


De ce sa rezervi prin noi?

 • Fara batai de cap & cel mai bun pret!
 • Suport clienti 24/7
 • Oferte si activitati alese cu grija
 • Asigurare de calatorie gratuita


Ai o intrebare?

Nu ezita sa ne dai un telefon.

0237 213 232

office@dealtravel.ro

8 zile
Disponibilitate: 01-05-2019
Bucuresti
Paris
Detalii

Plecare - Retur

  Bucuresti – Paris-Londra- Bucuresti

Data plecare

01.05.2019

Pretul include

 • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti - Paris / Londra/Bucuresti
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana/ persoana
 • Taxe de aeroport
 • Transport cu autocar modern pe tot parcursul circuitului
 • Cazare 7 Nopti in hoteluri de 3* cu Mic Dejun
 • Traversare cu feribotul pe Canalul Manecii

Pretul nu include

 • Pachet 3 excursii optionale: 149 Euro/ persoana (optional)
 • Supliment Demipensiune (7 cine) - 179 Euro/persoan? (optional)
Itinerariu

Ziua 1 București – Paris

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pentru zborul cu destinația Paris. Transfer și cazare la hotel în zona Paris.

Ziua 2Paris

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu, sau, opțional, tur de oraș cu ghidul, pe parcursul căruia o sa descoperiți principalele monumente ale „Orașului Iubirii”: Catedrala Notre-Dame, Turnul Eiffel, Domul Invalizilor și Bulevardul Champs-Elysees. Seara, cazare la hotel în zona Paris.

Ziua 3Paris – Vitre – Rennes

Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie opțională la Kotor*, unul dintre cele mai bine conservate oraşe medievale și la Dubrovnik*, oraş vechi de la Marea Adriatică inclus în patrimoniul UNESCO. Seara, cazare la hotel în zona Budva.

Ziua 4 St. Malo & Mont St. Michel *

Mic dejun. Timp liber la dispoziție, sau, opțional, excusie la St. Malo și Mont St. Michel. Pornire de-a lunugul Coastei de Smarald spre St. Malo, oraș pitoresc situat pe coasta Mării Mânecii. Se vizitează zidurile medievale ale orașului. Popas în Cancale, localitate faimoasă pentru fermele de scoici. Timp liber la dispoziție pentru o masă de prânz cu specific pescăresc. În continuare se vizitează Mont St. Michel, cetate medievală fortificată, reprezentativă pentru nordul Franței. Seara, cazare la hotel în zona Rennes.

Ziua 5Rennes – Bayeux – Rouen

Mic dejun. Pornire spre Rouen, capitala regiunii Normandia. Pe drum, oprire în Bayeux pentru a admira faimoasa Tapiserie de la Bayeux, pânză brodată, de 70 m lungime, care descrie evenimentele ce au dus la cucerirea normandă a Angliei din 1066. În continuare, se vizitează plajele din peninsula Contentin, unde a avut loc debarcarea forțelor aliate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Seara, cazare la hotel în zona Rouen.

Ziua 6Rouen – Calais – Dover – Londra

Mic dejun. Pornire spre Londra, capitala Angliei. Pe drum, oprire în Calais, ultima localitate vizitată pe teritoriu francez. Tur panoramic al orașului, unde pot fi admirate: Primăria, Turnul Gouet și Farul. Se traverseaza cu feribotul prin Canalului Mânecii din Calais catre Dover. Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu, sau, opțional, tur organizat al Castelului Dover*. Seara, cazare la hotel în zona Londra.

Ziua 7Londra & Cambridge*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru explorarea orașului pe cont propriu, sau, opțional, tur panoramic de oraș în Londra pe parcursul căruia se pot observa Palatul Buckingham, Turnul Big Ben Westminster Abbey și Tower Bridge. Mai departe se continuă cu orașul universitar Cambridge, unde se pot vizita campusurile prestigioaselor colegii*. Seara, cazare la hotel în zona Londra.

Ziua 8Londra – București

Mic dejun. Transfer la aeroport și check-in pentru îmbarcare pe cursa cu destinația București-Otopeni.

Fotografii

GDPR

 • Ceva

Ceva

Test

Suna acum!
Viziteaza-ne!