Roma

0
Pret
De la€525
Pret
De la€525
Nume Complet*
Adresa de email*
Cere detalii suplimentare*
Salveaza in wish list

Adding item to wishlist requires an account

419


De ce sa rezervi prin noi?

 • Fara batai de cap & cel mai bun pret!
 • Suport clienti 24/7
 • Oferte si activitati alese cu grija
 • Asigurare de calatorie gratuita


Ai o intrebare?

Nu ezita sa ne dai un telefon.

0237 213 232

office@dealtravel.ro

6 zile
Disponibilitate: 13.02.2019
Bucuresti
Roma
Detalii

Plecare

Bucuresti

Data plecare

13.02.2019/6 zile

02.10.2019/6 zile

Pretul include

 • 5 nopti cazare
 • Masa
 • Bilete de avion dus/intors
 • Taxe aeroport
 • Transport aeroport - hotel - aeroport
 • Asistenta turistica

Pretul nu include

 • Asigurare de calatorie
 • Excursiile optionale
 • Alte servicii neincluse in pret
Itinerariu

Ziua 1Bucuresti - Roma

Intalnire la ora 08:20 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) terminalul Plecari cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Decolare la ora 10:20. Sosire la aeroportul Fiumicino din Roma la ora locala 11:30. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare la hotel Archimede 4* standard local (in opinia agentiei 3* standard international) sau similar din lantul RAELI www.raeli.net.

Ziua 2Roma - Vizita optionala la Vatican

Mic dejun la hotel. Zi libera dedicata vizitelor, dupa preferinte. Optional, se poate organiza vizitarea Bisericii San Pietro si a Muzeelor Vaticanului, unde se afla expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci. Pret informativ: 55 EURO/persoana, minim 20 platitori. Seara va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale. Cazare in Roma.

Ziua 3Roma - excursie optionala la Florenta

Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie optionala de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se poate vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Pret informativ: 100 EURO/persoana, minim 20 platitori. Seara intoarcere la Roma, cazare la acelasi hotel.

Ziua 4Roma - Excursie optionala in Insula Capri

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Insula Capri, cu o scurta oprire in portul din Napoli. Excursia dureaza o zi si cuprinde transport cu autocarul, bilete dus-intors pentru ferryboat si insotitor de grup. Alternativ, va puteti plimba pe aleile parcului Villa Borghese din Roma sau pe strazile din centrul vechi al orasului. Pret informativ: 125 EURO/persoana, minim 20 participanti. Cazare in Roma.

Ziua 5Zi libera in Roma sau excursie optionala la Tivoli

Mic dejun la hotel. Plimbare cu insotitorul de grup pe eleganta Via Condotti, Piazza Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona. Dupa amiaza va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale. Optional excursie la Gradinile Tivoli. Pret informativ: 65 EURO/ persoana, minim 20 participanti.

Ziua 6Roma - Bucuresti

Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti, decolare la ora locala 12:15. Sosire la Bucuresti la ora 15:30.

Fotografii

GDPR

 • Ceva

Ceva

Test

Suna acum!
Viziteaza-ne!