Rusia

0
Pret
De la€850
Pret
De la€850
Nume Complet*
Adresa de email*
Cere detalii suplimentare*
Salveaza in wish list

Adding item to wishlist requires an account

370


De ce sa rezervi prin noi?

 • Fara batai de cap & cel mai bun pret!
 • Suport clienti 24/7
 • Oferte si activitati alese cu grija
 • Asigurare de calatorie gratuita


Ai o intrebare?

Nu ezita sa ne dai un telefon.

0237 213 232

office@dealtravel.ro

7 zile
Disponibilitate: 03.05.2019
Bucuresti
Moscova
Detalii

Plecare - Retur

Bucuresti – Moscova si retur Sankt Petersburg – Moscova – Bucuresti

Data plecare

03.05.2019/7 zile

04.05.2019/7 zile

09.05.2019/7 zile

10.05.2019/7 zile

20.09.2019/7 zile

21.09.2019/7 zile

27.09.2019/7 zile

04.10.2019/7 zile

Pretul include

 • 6 nopti cazare cu mic dejun: 2 nopti in Moscova la hotel 4* si 4 nopti in St. Petersburg la hotel 4*
 • Transport cu avionul Bucuresti - Moscova si retur Sankt Petersburg - Moscova - Bucuresti cu compania AEROFLOT
 • Transport avion cursa interna: Moscova - St. Petersburg cu compania AEROFLOT
 • Transferuri aeroport - hotel - aeroport
 • Tururi panoramice cu ghid local in Moscova si Sankt Petersburg
 • Vizita Metrou Moscova - cu intrare la statiile reprezentative
 • Insotitor roman de grup
 • Taxa viza si procesare acte (pot suferi modificari)
 • Taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)

Pretul nu include

 • Asigurare medicala de calatorie (obligatorie), suma minima asigurata trebuie sa fie de 30.000 EURO
 • Asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie
 • Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana se practica in Rusia, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup
 • Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse
 • Bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program
Itinerariu

Ziua 1Bucuresti - Moscova

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:30, pentru imbarcare pe cursa companiei AEROFLOT, cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 16:30. Cazare la hotel 4* in Moscova.

Ziua 2Moscova

Mic dejun. In aceasta zi, vom avea un tur panoramic de oras ce include: Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat, precum si alte obiective emblematice ale actualei capitale. Continuam vizita orasului cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Dupa incheierea turului, va propunem o vizita optionala a Complexului Kremlin, cu vizitarea a doua dintre catedrale (rezervarile ferme se fac din tara, cu minim 2 saptamani inainte de plecare). Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.

Ziua 3Moscova - Sankt Petersburg

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire in fosta capitala a Rusiei la ora 14:25. Transfer si cazare la hotel 4* in Sankt Petersburg.

Ziua 4Sankt Petersburg

Mic dejun. Astazi, vom avea un tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedrala Kazan, Catedarala Sf. Isaac si alte atractii ale orasului. Dupa amiaza, optional, se poate vizita fortareata Petru si Pavel (cea mai veche constructie), fosta capitala a Imperiului Rus – acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi dintre fostii tari ai Rusiei. Seara, optional, va propunem un spectacol folcloric traditional rusesc.

Ziua 5Sankt Petersburg - Peterhof (OPTIONAL)

Mic dejun. Astazi, vom avea un tur panoramic de oras care include: Palatul de Iarna, strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, Catedrala Kazan, Catedarala Sf. Isaac si alte atractii ale orasului. Dupa amiaza, optional, se poate vizita fortareata Petru si Pavel (cea mai veche constructie), fosta capitala a Imperiului Rus – acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi dintre fostii tari ai Rusiei. Seara, optional, va propunem un spectacol folcloric traditional rusesc.

Ziua 6Sankt Petersburg - Puskin (OPTIONAL)

Mic dejun. In cursul diminetii, optional, se poate face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj, ale carui colectii valoroase sunt prezente in Palatul de Iarna, unul dintre cele mai cunoscute palate imperiale. Dupa amiaza, optional, va propunem o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului.

Ziua 7Sankt Petersburg - Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor in jurul orei 11:00. Timp liber pentru ultimele cumparaturi sau plimbari individuale. Dupa-amiaza, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Aeroflot cu destinatia Bucuresti (schimbarea cursei la Moscova). Sosire la Otopeni in cursul noptii, la ora 23:45.

Fotografii

GDPR

 • Ceva

Ceva

Test

Suna acum!
Viziteaza-ne!