Smart Voyage Cipru de Nord

0
Pret
De la€289
Pret
De la€289
Nume Complet*
Adresa de email*
Cere detalii suplimentare*
Salveaza in wish list

Adding item to wishlist requires an account

434


De ce sa rezervi prin noi?

 • Fara batai de cap & cel mai bun pret!
 • Suport clienti 24/7
 • Oferte si activitati alese cu grija
 • Asigurare de calatorie gratuita


Ai o intrebare?

Nu ezita sa ne dai un telefon.

0237 213 232

office@dealtravel.ro

8 zile
Disponibilitate: 29-03-2019
Bucuresti
Cipru de Nord

 Regiunea Ciprului de Nord reprezinta destinatia ideala pentru cei care doresc o vacanta pe o insula ce conserva farmecul anilor 70-80. Ciprul de Nord este o republica recunoscuta numai de Turcia astfel zborurile directe sunt legate de aceasta tara prin intermediul unei escale in orasul Istanbul. Kyrenia repezinta una dintre cele mai frumoase statiuni ale insulei, fiind un vechi port ce dateaza din perioada razboiului troian. Nu trebuie ratata vizitarea castelului Kyrenia daca se doreste cunoasterea istoriei locului. Castelul Kyrenia dateaza din perioada bizantina si poarta urmele invaziei venetiene, ale Imperiului Otoman precum si ale perioadei de dominatie britanica. Cel mai important exponat al castelului este vechea arca ce se considera ca dateaza din anul 300 inainte de Hristos.
Detalii

Plecare - Retur

București – Larnaca-Bucuresti

Data plecare

29.03.2019/ 8 zile

Pretul include

 • Taxe de aeroport
 • Transport pe toata perioada circuitului si a transferurilor cu autocar modern
 • Cazare 7 nopti cu mic dejun in hoteluri de minim 4*
 • Asistenta turistica in limba Romana
 • Zbor Bucuresti - Larnaca - Bucuresti
 • 1 bagaj de cala si 1 bagaj de mana

Pretul nu include

 • Supliment Demipensiune 109 euro/persoana (optional)
 • Pachet PREMIUM ( 4 pranzuri, intrari la toate obiectivele turistice din program, taxe de statiune si excursie optionala in Peninsula Karpaz): 139 euro/ persoana (optional)
Itinerariu

Ziua 1București – Larnaca

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni cu destinația Larnaca. Transfer și cazare la hotel în zona Kyrenia/ Lapta.

Ziua 2Guzelyurt

Mic dejun. Dmineața, tur panoramic în Kyrenia, un vibrant oraș cipriot dominat de clădiri construite de venețieni în urmă cu câteva secole. Plecare spre Guzelyurt, cunoscut și sub numele de Morphou, oraș istoric renumit pentru Festivalul Portocalelor. Pe drum poate fi admirat Muntele Pentadaktylor, denumit simbolic și „Cinci degete” datorită formei sale. Se vizitează Vila Albastră, casa misteriosului personaj politic Paulo Paolides și satul montan Korucam. După prânz*, tur de oraș în Guzelyurt, care include principalele atracții turistice: Mănăstirea Mama, Muzeul Natural de Artă și Muzeul Etnografic. Seara, cazare la hotel în zona Kyrenia/ Lapta.

Ziua 3 Kyrenia – Nicosia – Famagusta

Mic dejun. Plecare spre Famagusta, oraș-port istoric. Pe drum, oprire în Nicosia pentru un tur de oraș, care include vizitarea ruinelor vechiului Caravanserai și Mochea Selimiye, construită în sec. al XIV – lea, considerate printre cele mai reprezentative clădiri rămase din perioada ocupației otomane. După prânz*, se vizitează un centru comercial celebru pentru suveniruri și bijuterii din aur și argint. Seara, cazare la hotel în zona Famagusta.

Ziua 4Famagusta – Salamis

Mic dejun. Se vizitează Mănăstirea Barnaba, renumită pentru frescele foarte bine conservate de-a lungul timpului. Vizită la situl arheologic din Salamis. Băile termale, forumul și ruinele acestuia oferă o privire de ansamblu asupra stilului de viață a romanilor. Seara, cazare la hotel în zona Famagusta.

Ziua 5 Famagusta – Kyrenia

Mic dejun. Tur de oraș în Famagusta, care include vizită la faimoasa Catedrală Nicholas, la Moschea Lala Pasha. Plimbare într-un bazar de covoare autentice. După prânz*, se vizitează un centru comercial renumit pentru articolele de piele apreciate de turiști din toată lumea. Seara, cazare la hotel în zona Kyrenia.

Ziua 6Peninsula Karpaz*

Mic dejun. Timp liber la dispoziție sau excursie opțională în Peninsula Karpaz, renumită pentru plajele cu nisip fin și broaștele țestoase. Se traversează o regiune pitorească, cu golfuri impresionante, sate mici tradiționale și peisaje idilice. După prânz, Se vizitează satul de pescari, Iskele, Golden Beach, o plajă renumită pentru dunele de nisip alb și apa limpede de culoare turcoaz, și Biserica Sf. Andrei. Seara, cazare la hotel în zona Kyrenia.

Ziua 7Kyrenia

Mic dejun. Zi liberă la dispoziție pentru relaxare la piscină sau în zona de SPA a hotelul. Seara, cazare la hotel în zona Kyrenia.

Ziua 8Kyrenia – București

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Larnaca pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

Fotografii

GDPR

 • Ceva

Ceva

Test

Suna acum!
Viziteaza-ne!