Tarile Baltice 2019 – Vacanta De Paste Si 1 Mai

0
Pret
De la€1,060
Pret
De la€1,060
Nume Complet*
Adresa de email*
Cere detalii suplimentare*
Salveaza in wish list

Adding item to wishlist requires an account

401


De ce sa rezervi prin noi?

 • Fara batai de cap & cel mai bun pret!
 • Suport clienti 24/7
 • Oferte si activitati alese cu grija
 • Asigurare de calatorie gratuita


Ai o intrebare?

Nu ezita sa ne dai un telefon.

0237 213 232

office@dealtravel.ro

9 zile-7 nopti
Disponibilitate: 26-04-2019
Bucuresti
Tarile Baltice

Un minunat tur pentru iubitorii de cultura, istorie, capodopere arhitecturale si frumuseti naturale…
Programul deschide fereastra spre noi cunostinte, cuprinzand orasul medieval Tallinn cu stradute pietruite si casele negustorilor in culori pastelate, gratioasele statui ce impodobesc diferitele cladiri in stil Art Nouveau din Riga sau impozantele biserici in stil gotic din Vilnius.  Satele etnografice, muzeele si Parcurile Nationale vor lasa amintiri de neuitat.

Detalii

Plecare - Retur

Bucuresti -Vilnius-Tallinn-Bucuresti

Data plecare

26.04.2019/9 zile

Pretul include

 • Transport cu avionul Bucuresti Vilnius si Tallinn Bucuresti cu compania LOT Polish Airlines (via Varsovia
 • 7 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* superior si 4*: 2 nopti in Vilnius, 2 nopti in Riga, 3 nopti in Tallinn
 • Transport cu autocarul pe durata excursiei
 • Vizitarea si intrarea la Palatul Rundale
 • Vizitarea cu ghizi locali a oraselor Tallinn, Riga si Vilnius
 • Transferuri aeroport hotel aeroport
 • Insotitor roman de grup
 • Taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)

Pretul nu include

 • Asigurarea medicala de calatorie (optionala)
 • Asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie
 • Bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 30 EURO/persoana se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie prin insotitorul de grup
 • Excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse
Itinerariu

ZIUA 1 | VARSOVIA VILNIUS (tur de oras)

Intalnire la ora 03:35 dimineata la aeroportul Otopeni cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa LOT cu destinatia Vilnius (escala la Varsovia). Sosire in Vilnius la ora locala 09:20. Vom ajunge in Vilnius unde vom face un tur panoramic de oras cu ghid local, ce cuprinde: bisericile Sf. Petru si Sf. Paul, Piata Catedralei, Catedrala Sf. Ana si Bernard, Piata Primariei si Universitatea din Vilnius si Galeria Amber. Cazare hotel Europa City 3* superior situat in centrul orasului (sau similar).

ZIUA 2 | VILNIUS CASTELUL TRAKAI (optional)

Mic dejun. Dimineata va propunem o excursie optionala la castelul Trakai si orasul Kaunas. Plecam catre Trakai, vechea capitala a Lituaniei unde vom vizita castelul cu acelasi nume situat pe o insula intr-o zona pitoreasca. Continuam apoi cu al doilea oras ca importanta al Lituaniei Kaunas. In Kaunas vom admira: cladirea Primariei, Castelul din Kaunas, Biserica St. Francis Xavier, Casa Perkunas si ne vom plimba in zona pietonala Laisves Aleja. Seara ne vom intoarce in Vilnius (tarif informativ pentru minim 20 de persoane: 60 euro/persoane). Dupa amiaza timp liber in Vilnius. Cazare.

ZIUA 3 | VILNIUS RUNDALE RIGA (300 km)

Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Riga. Vom face oprire in Rundale pentru a vizita Palatul Rundale considerat cel mai fin exemplu al arhitecturii in stil baroc din Tarile Baltice. Vom vizita palatul si gradinile impreuna cu ghid local. Vom face apoi si o scurta oprire pe Dealul Crucilor, loc sfant in istoria Lituaniei. Sosire in Riga. Cazare hotel Islande 4* sau similar.

ZIUA 4 | RIGA (tur de oras) SIGULDA (optional)

Mic dejun. Vom face un tur de jumatate de zi al orasului medieval impreuna cu ghidul local, ce va include: Catedrala Sf. Petru, Castelul din Riga (vizita exterioara), Catedrala Dome care detine una dintre cele mai mari orgi din lume. In timpul turului vom afla de ce Riga este considerata emblematica pentru stilul arhitectural Art Nouveau. De asemenea Riga detine cea mai mare concentrare de cladiri si edificii in stilul Art Nouveau German. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Sigulda, unul dintre cele mai pitoresti orase din Letonia, adesea numit si Elvetia letona si este situat la 50 km de Riga in valea raului Gauja, in cadrul parcului national cu acelasi nume. Experimentati aerul autentic al Evului Mediu, castele si figuri de eroi, legende romantice vizitand zidurile castelului. Vom vizita Castelul Turaida si vom admira imprejurimile ce ofera privelisti minunate (pret informativ pentru minim 20 de persoane: 45 euro/persoana). Seara ne intoarcem in Riga. Cazare hotel Islande 4* (sau similar).

ZIUA 5 | RIGA PARNU - TALLINN

Mic dejun. Dimineata vom pleca catre Tallinn. Inainte vom face o oprire in orasul statiune Parnu capitala de vara a Estoniei celebra pentru spa-urile sale. Timp liber pentru pranz dupa care ne vom continua drumul catre Tallinn. Cazare hotel Illmarine 4* situat in centrul orasului (sau similar).

ZIUA 6 | TALLINN (tur de oras)

Mic dejun. In prima parte a zilei avem programat un tur al pitorescului oras Tallinn. Vom vizita orasul vechi ce dateaza din epoca medievala, cu stradutele sale stramte si cu minunatele case ale negustorilor ce exemplifica cel mai bine stilul arhitectural gotic. Turul include urmatoarele vizite: Castelul Toompea (vizita exterioara), Biserica Dome din secolul al XIII-lea, Catedrala Ortodoxa Alexander Nevskij, Piata Primariei si cladirea Primariei, Vechea Breasla si Biserica St.Olaf. Dupa amiaza va propunem timp liber sau continuam vizitarea impreuna cu insotitorul de grup pentru a vedea parcul si Palatul Kadriorg. Palatul construit pentru Catherine I in anul 1720 de catre sotul acesteia Petru cel Mare este un excelent exemplu ar arhitecturii baroce. Cazare hotel Illmarine 4* (sau similar).

ZIUA 7 | TALLINN HELSINKI (optional)

Mic dejun. Timp liber in Tallinn sau va propunem excursie optionala de o zi in Helsinki. Vom traversa cu ferryboat-ul (2 ore) din Tallinn in Helsinki si vom petrece intreaga zi in capitala Finlandei admirand principalele obiective ale orasului: Piata Senatului, Monumentul Sibelius, Domul, Catedrala, Biserica Ortodoxa Uspenski, Parlamentul. Seara ne vom intorce in Tallin (tarif informativ pentru minim 20 de persoane: 85 euro/persoana). Cazare hotel Illmarine 4* (sau similar).

ZIUA 8 | TALLINN BUCURESTI (optional)

Mic dejun. Timp liber in Tallinn pana in jurul orei 15:00. Camerele se vor elibera in jurul orei 11 iar bagajele le vom depozita in camera de bagaj a hotelului. In jurul orei 15:00 avem programat transferul la aeroport. Imbarcare cursa Tallinn Bucuresti (escala la Varsovia). Sosire in Bucuresti la ora locala 01:25 (in noaptea de 03 Mai spre 04 Mai 2019)

Fotografii

GDPR

 • Ceva

Ceva

Test

Suna acum!
Viziteaza-ne!